Ons sollicitatieproces


Hier lees je meer over hoe ons sollicitatieproces verloopt
 

 

Stap 1
Solliciteren
Stap 2
Het eerste gesprek
Stap 3
Het vervolg
Stap 4
Aan de slag!

“Waarom ik bij Vlaeynatie werk? Het is een jong, groeiend
en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden.”


– Birger, Supervisor

“Waarom ik bij Vlaeynatie werk? Het is een jong, groeiend
en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden.”


– Birger, Supervisor

Stap 1: Solliciteren


Yes! Je hebt de eerste stap gezet naar jouw nieuwe uitdaging. Je hebt gesolliciteerd via onze website en ontvangt binnenkort een email of telefoontje van ons.
In dit bericht nodigen we je uit voor een gesprek in Westdorpe of we laten je weten dat we helaas geen
match zien.

Stap 2: Het eerste gesprek


Een eerste gesprek, altijd spannend, maar blijf gewoon jezelf dan komt het helemaal goed. Je eerste gesprek vindt plaats in het kantoor in Westdorpe dat grenst aan onze prachtige terminals. Je spreekt met een van onze collega’s van de HR afdeling en iemand van de afdeling waar jij wellicht gaat starten. Na het gesprek scheiden onze wegen even zodat zowel jij als wij de tijd krijgen om na te denken over het gesprek. Binnen enkele dagen nemen we telefonisch of via email opnieuw contact met elkaar op om het vervolg te bespreken. Ben je via het uitzendbureau bij ons op gesprek geweest? Dan koppelen wij allebei terug aan het bureau hoe we het gesprek hebben ervaren.

Stap 3: Het vervolg


Afhankelijk van de functie waar je op solliciteert bestaat het vervolg uit een tweede gesprek, een assessment of een meeloopdag. Ook hierna hebben we opnieuw contact met elkaar om even polshoogte te nemen van het enthousiasme aan beide kanten. 

Ben je via het uitzendbureau bij ons op gesprek geweest? Dan koppelen wij beide terug aan het bureau hoe we de meeloopdag of het tweede gesprek hebben ervaren.

Stap 4: Aan de slag!


Je ontvangt een passend aanbod en gaat hier hopelijk mee akkoord. We hebben een match! We zorgen ervoor dat de benodigde middelen en materialen klaarliggen voor je eerste werkdag en verwelkomen jou heel graag als nieuwe collega!

Mogen wij bij jou solliciteren?